Ona piše istovremeno s obje ruke, u dva različita smjera i na dva različita jezika!

Ona piše istovremeno s obje ruke, u dva različita smjera i na dva različita jezika!

Screenshot: IBTimes TV

U OVO moderno doba računala i smartphoneova, mnogi već su zaboravili kako uopće pisati jednom rukom, a ova Kineskinja bez problema to čini s dvije u isto vrijeme.

Chen Siyuan kaže da je svoj talent otkrila slučajno, pokušavajući u srednjoj školi u žurbi što prije dovršiti domaću zadaću, a osim što u isto vrijeme piše s obje ruke, može to činiti na dva jezika: engleskom i kineskom. Također, može simultano pisati i u različitim smjerovima ako to poželi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je 24-godišnjakinja pojasnila da svoj talent nije naslijedila jer je prva u obitelji s ovim "darom", a osim toga nikad ga nije uvježbavala - jednostavno je otkrila da može: "Dok sam bila u srednjoj školi nesvjesno sam počela pisati s obje ruke kako bih što prije završila domaću zadaću. Moji su me prijatelji pokušali imitirati, ali nikom to nije uspjelo", izjavila je za People's Daily Online.

Chen, koja je s vremenom diplomirala engleski jezik te se bavi prevođenjem, svoj talent najčešće koristi kako bi pisala poeziju - dva stiha istovremeno, naravno.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara