Organizator: Nije bilo nikakve tučnjave između TBF-a i Sarajlija

Organizator: Nije bilo nikakve tučnjave između TBF-a i Sarajlija

Foto: PR fotografija

NAKON što se tijekom subote hrvatskim i bosanskohercegovačkim medijima proširila vijest kako je došlo do sukoba između članova grupe TBF i Sarajlija, Mladen Badovinac i organizator koncerta demantirali su te navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sve što mogu reći je da se apsolutno ništa nije dogodilo", izjavio je Mladen za Klix.ba.

Podsjetimo, vijest je prvi objavio portal Poskok.info tvrdeći kako je do fizičkog obračuna došlo nakon koncerta da bi kasnije dodali da je to tog sukoba došlo, kako je rekao jedan očevidac, jer su se članovi benda zezali s tamošnjim djevojkama: "Budući da je nakon prisilne islamizacije Sarajeva ženama tog grada ograničena sloboda izbora, ponašanja i življenja, netko od prisutnih smatrao je da ima pravo prigovoriti gostima na ponašanje. Kao reakciju na to jedan od članova TBF-a prvi je fizički uzvratio da bi se po tom dogodila opća tučnjava. Jednog od članova TBF-a cipelarilo je pet 'hrabrih' Sarajlija".

Međutim, Klix.ba piše kako su kontaktirali policiju gdje im je rečeno da incident nije prijavljen kao i to da hitna pomoć nije intervenirala na tom mjestu. Organizator koncerta i Indexu je demantirao te navode rekavši kako nije bilo nikakvog incidenta te da se po tom pitanju namjerava tijekom dana očitovati i službenim priopćenjem medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara