Oscar Pistorius ima novu curu, objavljene snimke na kojima puca iz pištolja kojim je ubio Reevu Steenkamp

Screenshot: SkyNews, Foto: Facebook

OSCAR PISTORIUS navodno ima novu ljubav: u vezi je sa studenticom Leahom Skye Malan, koju je upoznao u prosincu  u Mozambiku dok je ona tamo bila na odmoru sa svojom obitelji.

Ova 19-godišnjakinja prva je djevojka 27-godišnjeg paraolimpijca otkad je on u svojoj kući prošle godine upucao Reevu Steenkamp, tadašnju odabranicu. Pistorius trenutno čeka nastavak suđenja, a Malan mu je prava podrška, piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovani izvor za tabloid je kazao: "Čini se da su ozbiljno zagrijani jedan za drugoga. Pomogla mu je u trenucima kad mu je bilo teško i upoznala ga sa svojom obitelji. Oni su ga prihvatili". Njezin otac Andre mogao bi se čak i pojaviti na suđenju koje počinje u ponedjeljak.

Ona je u međuvremenu izbrisala sve profile sa društvenih mreža, ali ne prije nego što su mediji uspjeli poskidati nekoliko fotografija.Inače, ova vijest stigla je netom nakon što se na internetu pojavio video i fotografije na kojima je prikazano kako Pistorius vježba gađanje iz puške, ali i pištolja kojim je ubio svoju djevojku, nekoliko mjeseci prije što se nesretni događaj zbio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara