Ostavio je zaručnik jer je smršavjela 68 kilograma

Foto: Facebook

EVE PARKER cijeli se život borila s pretilošću, a kada je napokon smršavjela 68 kilograma, ostavio ju je njen dugogodišnji zaručnik kojemu se nije svidio njen novi izgled.

Naime, Parker je bila u vezi s čovjekom koji "obožava debele žene" te je cijelu njihovu vezu, kako kaže, bila rastrgana između njegove želje da ostane debela i vlastite želje da smršavi.

Na drastičnu životnu promjenu se odlučila kada su joj to savjetovali liječnici koji su je upozorili da treba hitno smršavjeti ili u protivnom neće doživjeti 40. rođendan.

Parker je imala čak 158 kilograma kada ju je dečko zaprosio i znala je da neće naići na njegovo odobravanje, no odlučila je riskirati i prednost dati vlastitom zdravlju.

"Kada sam ga upoznala bila sam ogromna, a njemu se to prvo dopalo na meni. Stalno sam bila u konfliktu sa sobom, željela sam smršavjeti, ali on je volio moju gojaznost", kazala je Parker,
prenosi Huffington Post.

"Težila sam 90 kilograma kada me ostavio, ali znala sam da s novom kilažom okrećem novu stranicu u životu te je i ovaj prekid bio logično rješenje", otkrila je.

Danas ima 86 kilograma i osjeća se odlično, smanjio joj se tlak i nestali su dotad svakodnevni bolovi u njenom tijelu, uzrokovani prevelikom težinom.

"Nisam nikad doista voljela sebe i zato sam ljubav uvijek tražila od drugih", zaključila je Parker, koja sada svakodnevno trenira i pazi da jede zdravo.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara