Otkrile da hodaju s istim frajerom pa mu se osvetile i osramotile ga

Otkrile da hodaju s istim frajerom pa mu se osvetile i osramotile ga

Foto: Twitter

STEVE FRAZER istovremeno je održavao vezu s Nicolom Morland i Angelom Illingworth.

Nekoliko godina bio je u vezi s Nicolom, a onda je prekinuo s njom i upoznao Angelu. Nakon nekog vremena vratio se Nicoli, ali i dalje je bio u vezi s Angelom, piše NY Daily News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kada su otkrile kakvu igru igra njihov dečko, odlučile su mu se osvetiti i pritom ga osramotiti. Naručile su veliki natpis i objesile ga iznad autoceste u Newcastleu. "Steve Frazer, nogirale su te tvoje dvije cure", pisalo je na natpisu na kojem se nalazila i njegova fotka.

Dnevno tom autocestom prolazi tisuće ljudi i svi su mogli svjedočiti osveti ljutih djevojaka. Fotografija natpisa počela je kolati po društvenim mrežama, a priče su se ubrzo dočepali i mediji.

Posramljeni Steve sada se skriva u kući svoje mame Angele koja kaže da njezin sin nije loš čovjek. "Znate, on nije masovni ubojica. Ovo je glupa šala. On nije loš dečko", rekla je i dodala da je njezin sin postao predmet sprdnje na poslu i da su djevojke prešle granicu s ovom okrutnom šalom.

"Dokazale smo što smo htjele i udarile ga gdje boli", rekla je Nicola za Newcastle Chronicle, a Angela je od pažnje medija pobjegla na odmor u Španjolsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara