Ova priča pojasnit će vam zašto curu nije dobro ostavljati preko SMS-a

Foto: Littleblackblog.net

QUIN WOODWARD PU 26-godišnja je blogerica iz Washingtona i, puno bitnije za ovu priču, djevojka koju nije dobro ostavljati preko SMS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako, sudeći prema njezinoj (izrazito pretjeranoj) reakciji, SMS-prekid nije jedino što ju je razbjesnilo kad je u pitanju njezin kratkoročni bivši dečko. A priča ide ovako: Quin se prije otprilike dva tjedna počela viđati s tipom kojeg je srela u baru i "iako joj se to činilo kao malo previše" njih su dvoje dogovorili da njezin rođendan proslave zajedno izvan grada. Ali, prije nego što se to dogodilo, ona je dobila poruku u kojoj se prekida njihova kratka veza.

U njoj je stajalo da dečko "ipak nije spreman na vezu", ali da je uvjeren kako će ona to brzo prebroditi budući da je "zabavna, pametna i cool djevojka". To je bio trenutak pucanja za Quin. Nakon nekog vremena "promišljanja" i kad se "oporavila od šoka zbog kojeg je bila paralizirana" odlučila mu je odgovoriti sljedeće: "Hvala što brineš hoćeš li mi upropastiti rođendan. Kao 25-godišnjakinja koja je objavila dvije knjige i ima svoj stan, veza koju sam planirala za nas nakon dva spoja trebala je biti vrhunac mog života. I iako su bile ničim izazvane, mislila sam da su seksi poruke koje si mi slao sa službenog mobitela prilično slatke, ali izvršni odbor u tvojoj firmi mogao bi pomisliti da su tvoje poruke koje sam im poslala ipak malo otrcane.

Jasno, ja sam djevojčica, histerična i preplavljena emocijama, koja se nije mogla ne zaljubiti nakon što smo zajedno proveli ukupno 20 sati. Ustvari, oprosti, ja sam žena. Djevojčica je ona devetogodišnjakinja koju imaš kod kuće, koja će jednog dana vjerojatno također izlaziti s katastrofom koja obezvređuje žene i sebe uzdiže u nebesa, kakva si i sam. Sretno, stvarno".

Dakle jasno vam je: čovjek joj je napisao da je više ne želi viđati, a ona je iz osvete njegove seksi poruke proslijedila njegovim šefovima. I onda priču o tome objavila na svom blogu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara