Ovo morate vidjeti ako i vama kolege na poslu kradu hranu

Foto: Radio FM

OVAJ obračun mogao bi se nazvati ratom do posljednje mrvice, a ratovalo se zbog jednog sendviča.

Ako ste i vi žrtva uredskih "lopova" koji iz zajedničkog frižidera ponekad znaju ukrasti tuđu hranu, možda će vam ovo pomoći da stanete na kraj gladnim kolegama.

Na Facebook stranici radio postaje "Radio FM" objavljene su fotografije natpisa na frižideru kojima su se "lopov" i "žrtva" pokušali obračunati nakon što je lopov ukrao sendvič iz frižidera.

"Osobi koja krade moje sendviče (puretina i švicarski sir s majonezom na raženom kruhu). Ovo je smiješno. Mi smo odrasli ljudi, a ne djeca. Molim te da budeš odgovoran za svoja djela i prestaneš krasti tuđe vlasništvo."

 


"Draga Puretina i Švicarski sir na raženom kruhu, imam tvoj dragocjeni sendvič, na sigurnom je. Za sada. Stavi deset dolara na tanjur i stavi ga u frižider, inače ga nikada više nećeš vidjeti neprobavljenog."

 


"Dragi Kradljivče Sendviča. Molim te odrasti i samo mi brati moj sendvič! Ovo je jako neprofesionalno. Ako ikada saznam tko ovo radi, neću oklijevati s kontaktiranjem ljudskih resursa!!"

 


"Draga Puretina i Švicarski sir, za svaki sat u kojem odbijaš moje zahtjeve odstranit ću još jedan griz ovog sendvič. Molim te da shvatiš ovo ozbiljno. Naposljetku, mi smo profesionalci."

 


"Kradljivče Sendviča, zašto ovo radiš???"

 


"Tik tak, tik tak."

 
Tekst se nastavlja ispod oglasa


U ovom trenutku došlo je do ozbiljnog zapleta jer se u priču umiješala djelatnica iz ljudskih resursa.

"Dragi Kradljivče Sendviča. Bok. Ovdje Tina iz ljudskih resursa. Molim te da vratiš sendvič i onda nećemo dalje ovo istraživati."

 


Kradljivac nije popuštao i imao je spreman odgovor za Tinu: "Kupi mi pizzu."

 


Ali i Tina je bila jasna i odlučna: "Ne."

 
Post by MORE FM.
 

Kradljivac je neumoljivo nastavio sa svojim provokacijama: "Čak ga ni neću pojesti. Samo ću ga prožvakati i ispljunuti. Kako se osjećaš zbog toga?".

 


Nije ni slutio da je zezanciji napokon došao kraj: "Bok, opet Tina iz ljudskih resursa. Francis, provjerili smo printer u uredu i tragovi su nas odveli do tvog stola. Možeš li molim te doći do mene čim budeš u mogućnosti."

 


I tako je Francis, od tog dana poznat kao Kradljivac Sendviča, napokon otkriven, a na kraju je imao za reći samo jedno: "Žao mi je, molim vas, nemojte mi dati otkaz." Još uvijek nije poznato radi li Francis na istom radnom mjestu ili je morao potražiti novi posao.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara