Ovo su najbizarnije teorije zavjera o nestanku malezijskog zrakoplova

Foto: MemeGenerator.net

ZA MALEZIJSKIM zrakoplovom s 239 putnika i članova posade traga se od 8. ožujka, a o njegovom se nestanku još uvijek gotovo ništa ne zna.

A kako to već biva, tragedija koja nije odmah do detalja razjašnjena može uzrokovati samo jedno - hrpu teorija zavjera. Za njih je internet plodno tlo i na to smo već odavno navikli, ali neke koje su se pojavile vezano uz malezijski Boeing 777 mogle bi redefinirati sve što smo dosad mislili o bujnosti ljudske mašte. Ima ih više nego što biste mogli zamisliti, a ovo su najbizarnije.

Otmica izvanzemaljaca

U redu, ova nije najbizarnija, više najočekivanija, ali nije bilo moguće ne spomenuti je. Internetom, naime, kruži priča da je jedino moguće objašnjenje za nestanak aviona - izvanzemaljska otmica. Što se konkretnijih postavki tiče, postoji i tvrdnja da je portal s drugog svijeta usisao zrakoplov. "Ako nikad ne nađemo ostatke, to znači da je neka sasvim nepoznata, snažna sila prisutna na našem planetu, koja možda iščupati avion s neba bez ikakvog dokaza", piše jedan bloger.

Iluminati

Na vrhu popisa zaslužnih za najgora svjetska zla osim izvanzemaljaca neizbježni su i iluminati pa je bilo sasvim jasno da će biti povezani i s ovim nestankom. Naravno, to su mogli napraviti u kombinaciji sa spomenutim portalom ili nekom vrstom energetskog vrtloga koji kontroliraju. Zajedno s izvanzemaljcima. Što su i sami. Ali samo ponekad i u nekim varijantama. A osim toga moguće je i da su razni okultisti pripomogli u cijeloj operaciji.

Avion je kod Kim Jong-una

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jedna od teorija je i da su Sjevernokorejci oteli avion. Doduše, budući da su oni već oteli jedan avion 1969. godine, Kim Jong-un bi izvlačio staru foru iz rukava, piše Time.

Reklama za "Lost"

Fanovi popularne serije "Lost" odlučili su da nestanak ovog aviona neodoljivo podsjeća na zaplet u njihovoj omiljenoj televizijskoj razbibrizi pa su se čak pojavili i oni koji ne isključuju mogućnost da je u pitanju promocija nove sezone. "Zamislite da je nestanak malezijskog aviona samo temeljito razrađena reklama za novu sezonu", napisao je jedan od njih na Twitteru.

Sudbina

Nestanak aviona bio je unaprijed zapisan u samom "tkanju svemira". Reddit je preplavljen komentatorima koji su opsjednuti numeričkim podudarnostima vezanim uz ovu tragediju. "Let 370 nestane 7.3. na putovanju od 3700 km. Letio je visinom od 37.000 stopa pri zadnjem očitanju. Luigi Maraldi, čovjek od 37 godina, jedan je od ljudi čije su putovnice ukradene. Malaysia Airlinesom leti u prosjeku 37.000 putnika dnevno. Danas počinje teći 37. mjesec od tragedije u Fukushimi koja je smještena na 37 stupnju i dosad je prouzročila 37 ozljeda u elektrani", pojašnjeno je.

Zrakoplov su preuzeli duhovi

Prije nego što se otkrilo zašto nekim putnicima još uvijek zvone mobiteli, pojavila se teorija da su oni još uključeni jer njima upravljaju duhovi. Kakve to ima veze jedno s drugim, ne zna nitko. Ali sigurno je u pitanju nešto nadnaravno pa su se bome i duhovi morali naći barem u jednoj jednadžbi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara