Ozljeda ih koštala daljnjeg natjecanja: "Ples sa zvijezdama" napustili Žanamari i Damir

Foto: HRT

OVE JE subote održana peta emisija "Plesa sa zvijezdama" u kojoj je Karmela Vukov Colić ponovo na voditeljskoj poziciji uz Duška Ćurlića zamijenila Barbaru Kolar, koja se još uvijek oporavlja od operacije slijepog crijeva.

Ovo je bila prva zahtjevnija emisija za preostale parove budući da su u jednom tjednu morali svladati čak tri plesa. U zasebnom nastupu, naime, svaki je par plesao dva plesa unutar dvije minute, a za kraj je svih šest zajednički otplesalo swing.

Prvi su na redu bili Sanda Dubravčić i njezin partner Nicolas Quesnoit koji su plesali tango i cha cha cha. Bivša klizačica imala je na plesnom podiju i dramatično skidanje iz duže u kraću haljinu, a suci su bili prilično zadovoljni njezinim nastupom te su je ocijenili s čak 33 boda.

Nakon njih nastupili su Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić, koji su imali otežanu pripremu u proteklom tjednu budući da je Damir uganuo nogu, pa je pjevačica sama trenirala na početku tjedna. Oni su plesali quickstep i jive pri čemu su suci bili zadovoljniji drugim dijelom, odnosno jiveom. To je bilo dovoljno da pokažu ukupno 29 bodova.

Treći su na redu bili Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su plesali paso doble i slow fox. Oni su još jednom oduševili suce spojem "glume i plesa", pri čemu je Dinko Bogdanić kazao da je u pitanju bila "fascinantna izvedba". Za razliku od njega Davor Bilman rekao je: "Dobro plešete, ali nije mi se sviđalo". Ovaj je par skupio 36 bodova.

Potom su nastupili Giuliano i njegova partnerica Marija Maričić, koji su prošlog tjedna dobili najslabije ocjene. Ovaj put pokušali su osvjetlati obraz slow foxom i jiveom, ali iako se nije činilo da im je uspjelo dobiti pretjerano dobre komentare, svojim su nastupom zaradili 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na red su tad stigli Ornela Vištica i Marko Herceg, a nakon prošlotjednog tanga za koji su većinom dobili devetke, plesali su paso doble i cha cha cha. Mlada glumica nakon nastupa je izjavila da je "malo ljuta na sebe jer je obuzme entuzijazam", ali suci su imali pretežno pozitivne komentare, što je bilo vidljivo i po ocjenama. Dobili su čak i jednu desetku te skupili 37 bodova.

Mislav Čavajda i njegova partnerica Petra Jeričević, favoriti showa, bili su sljedeći na redu, a plesali su quickstep i jive. Kao i dosad, suci su bili oduševljeni, ali savršeni broj bodova pokvario je Davor Bilman koji im je jedini dao devetku pa su ukupno zaradili 39, što im je bilo dovoljno da budu na vrhu ljestvice nakon prvog kruga.

Nakon toga svi su zajedno plesali swing, a koncept je bio takav da suci izbacuju jedan po jedan par. Oni koji ostanu posljednji osvojit će šest bodova, a oni koji ispadnu prvi jedan i tako redom. Ti bodovi zbrojeni su onima iz prethodnog poretka, a i nakon zbroja na vrhu su bili Mislav Čavajda i Petra Jeričević.

Prvo su iz swing-maratona ispali Giuliano i Marija s jednim, potom Iva i Robert s dva boda, iza njih Žanamari i Damir koji su osvojili tri boda, zatim Ornela i Marko s četiri te Mislav i Petra s pet. Kao posljednji su ostali Sanda i Nicolas, koji su zato osvojili šest bodova.

Na kraju je ukupni poredak izgledao ovako:

Mislav i Petra - 6 bodova
Sanda i Nicolas - 5 bodova
Ornela i Marko - 5 bodova
Iva i Robert - 4 boda
Žanamari i Damir - 3 boda
Giuliano i Marija - 2 boda

Kao glazbeni gost nastupio je Luka Nižetić, koji je izveo pjesmu "Vječno".

Nakon što su zbrojeni glasovi gledatelja odlučeno je da iz showa ispadaju Žanamari i Damir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara