Patrick Stewart o braku s mlađom ženom: Moj je punac pet godina mlađi od mene, ali zove me sine

Patrick Stewart o braku s mlađom ženom: Moj je punac pet godina mlađi od mene, ali zove me sine

Foto: Getty Images

ZA VEĆINU fanova "Zvjezdanih staza" on će zauvijek ostati kapetan Jean-Luc Picard, ali svom puncu, Sir Patrick Stewart u prvom će redu biti "sin". Iako je Stewart pet godina stariji od njega.

Ovo je jedan od problema s kojima se 75-godišnji glumac susreće otkad je oženio 39 godina mlađu glazbenicu Sunny Ozell.

Prvi su problemi nastali kad je ocu rekla da su u vezi. Iako mu se to isprva nije svidjelo, on i Stewart postali su prijatelji.

"Nazove me i kaže: 'Hej sine, zove te tvoj otac", govori Stewart, a njegova supruga dodaje da problema nema jer razliku u godinama smatraju nebitnom, ali priznaje da je imala strah od upoznavanja njegove djece iz prvog braka koja su starija od njega.

"Mladolik je, a i u boljoj je formi od mene i to me izluđuje", šali se Ozell, a Stewart govori: "Ne razumijem ovo s godinama. Imam 75. I ne glumatam, stvarno ne znam kako sam došao do ovih godina. Sjećam se jasno svog 40. rođendana i kunem vam se, kao da je bilo prošlog tjedna. Imam malih problema s artritisom, ali ne osjećam se drukčije".

Njihova veza traje već sedam godina, a u rujnu 2013. okrunili su je brakom. Vjenčao ih je njegov najbolji prijatelj i kolega, Ian Mckellan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara