Petogodišnjak velikog srca: Molio mamu da kupi večeru beskućniku pa ga poslužio i rasplakao cijeli restoran

Petogodišnjak velikog srca: Molio mamu da kupi večeru beskućniku pa ga poslužio i rasplakao cijeli restoran

Screenshot: YouTube ; Foto: Ava Faulk, Facebook

JOSIAH DUNCAN ima pet godina i veliko srce, a svojom je gestom oduševio svijet i postao prava mala zvijezda. Zasluženo. On je, naime, sa svojom mamom bio u jednom restoranu u Prattvilleu u Alabami kada je vidio beskućnika koji je sjedio sam i kojega "nitko nije došao poslužiti".

Duncan mu je tada prišao i pitao ga želi li meni. Čovjek nije imao novca da plati obrok pa je maleni Duncan zamolio svoju mamu da mu ga kupi, a iako je beskućnik inzistirao samo na sendviču, petogodišnjak mu je rekao da može naručiti "što god poželi".

"Pitao me je tko je taj čovjek. Kada sam mu objasnila da je beskućnik, i što to znači, nije me prestao moliti da mu kupim večeru. A onda mu je prišao i poslužio ga rekavši mu da naruči što god želi, i koliko god hrane želi", priča Duncanova mama Ava Faulk za WBTV.

A kada je obrok stigao, Duncan se s beskućnikom pomolio i zapjevao i tako rasplakao sve koji su se tamo zatekli.

"Kada sam ga vidjela kako je stvari uzeo u svoje ruke, tako malen i odlučan, i kako je rasplakao cijeli restoran, bila sam strašno dirnuta. Vidjeti svoje dijete kako radi ovakvo nešto najljepši je poklon i kompliment koji roditelj može dobiti. Nikada neću zaboraviti taj trenutak", kaže ponosna mama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara