Pierce Brosnan: Jednom su mi rekli da sam previše zgodan za ulogu

Screenshot: Huffington Post

ČINI se da ipak postoje situacije u kojima glumci, ljudi koje društvo prepoznaje kao ljepše od prosjeka, mogu izvisiti zbog dobrog izgleda.

A upravo je to saznao Pierce Brosnan kad je nazvao Franka McCourta, autora memoara "Angelin pepeo" u nadi da će dobiti ulogu u filmskoj adaptaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sjećam se da sam čitao knjigu i stvarno sam želio glumiti u filmu, budući da sam Irac. Nazvao sam Franka McCourta da se ponudim, a on mi je rekao: 'Ne. Prezgodan si. Prezgodan'", ispričao je Brosnan za Huffington Post te potom dodao da su komentari na račun izgleda normalna stvar za glumce: "To je sve hrpa gluposti. Ili si prenizak ili previsok. Previše si ovo i previše ono. Sve se svodi na procjenu. Moraš biti zadovoljan sam sa sobom i ne shvaćati to sve osobno i samo nastaviti s poslom. Budi dobar prema ljudima, pojavi se, pročitaj tekst, stani gdje treba i odi kući".

Brosnan nije otkrio o kojoj se ulozi radilo, ali pretpostavit ćemo da je u pitanju glavna muška uloga. Na kraju je za nju odabran Robert Carlyle, koji očito nije bio prezgodan.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara