PlayOne i njihova verzija himne svjetskog humanitarnog projekta "We can heal" na novim glazbenim izdanjima

PlayOne i njihova verzija himne svjetskog humanitarnog projekta "We can heal" na novim glazbenim izdanjima

Foto: Press

PRODUCENTSKI dvojac PlayOne, kojeg čine D`Knock & DJ Fresh Jay te njihov glazbeni kolega Zvonimir Dusper Dus, prošle su godine producirali jednu od verzija himne i dalje aktualnog humanitarnog projekta "We can heal".

Jedna od idejnih začetnica i promotorica ovog projekta, čija je svrha zbrinjavanje beskućnika, je svjetska house diva, Barbara Tucker. Osim što iza sebe ima preko 20 godina iskustva na house sceni te niz hitova poput "Beautiful People", "Precious Love" i "Deep Inside", Barbara već nekoliko godina uspješno surađuje s PlayOneom, s kojima je snimila nekoliko singlova kao što su "Let Your Love Shine Through" , "I Found a Place", "Feelin` Like a Superstar" itd. Surađivali su i na nekoliko remikseva te zajedno nastupali u raznim poznatim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog puta projekt "We can heal", prvotnog imena "Heal the world", iza kojeg stoji preko 20 izvođača i 10-ak remiksera, dobiva nova glazbena izdanja. Tako će se imena naših poznatih producenata, Darka Juranovića D'Knocka, DJ-ja Fresh Jaya i Zvonimira Duspera, naći u društvu etabliranih svjetskih producenata i DJ-a kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, Giangi Cappai i mnogi drugi.

"Ponosan sam što je PlayOne zajedno s Zvonimirom Dusperom dio aktualnog svjetskog humanitarnog projekta 'We Can Heal'. Biti u društvu producentskih imena i DJ-a kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, Giangi Cappai i dr. je velika čast! Veliko hvala Barbari Tucker, jednoj od inicijatorica projekta, Bstar musicu, Quantize recordingsu, MN2S-u i BCS-u", objavio je D'Knock na svom Facebook profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara