"Ples sa zvijezdama": "Iz natjecanja ispali Ana i Hrvoje, Barbara i Robert još jednom najbolji

Foto: Press

VEČERAŠNJA, sedma emisija HRT-ova glazbeno-plesnog showa "Ples sa zvijezdama" donijela je nova uzbuđenja i iznenađenja. Nakon što su prošle subote ispali Darko Janeš i Marija Stošić koji su već dulje vremena bili najlošiji par, u showu su ostala samo četiri para.

Pred publiku i žiri prvi su izašli Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac i oprobali se u "quick stepu". Dinko je imao nekih primjedbi na njihove pokrete, no ostali članovi nisu imali prigovora pa su uspjeli pokupiti 32 boda.

Nakon njih, na redu su bili Saša Lozar i Marija Šantek koji su zaplesali zahtjevni engleski valcer i naišli   Par je unatoč nekim sitnim poteškoćama zaradio pljesak publike, a njihov nastup Davor Bilman nazvao je vrlo emotivnim, što im je donijelo 34 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbara Radulović i Robert Schubert odlučili su se za vatreni tango i svojom uvjerljivom izvedbom oduševili žiri koji je njihov nastup nazvao "savršenim" i dodijelio im maksimalnih 40 bodova.
Mirna Medaković i Damir Horvatinčić također su se okušali u engleskom valceru. Žiri je pohvalio njihovo kretanje koje je bilo "precizno do sitnih detalja" te im dodijelio visokih 39 bodova.

U drugom krugu show je nastavljen zanimljivom izvedbom sambe Ane i Hrvoja koji su od žirija ovaj put dobili 34 boda. Saša Lozar i Marija Šantek plesali su "jive" i svojom dinamičnom, ali nepreciznom izvedbom zaradili samo 29 bodova.

Barbara Radulović i Robert Schubert otplesali su sambu koja im je još jednom donijela 40 bodova. Mirna i Damir plesali su zahtjevnu rumbu i uspjeli dobiti 33 boda. Sedma emisija završila je ispadanjem Ane i Hrvoja koji nisu uspjeli opravdati očekivanja žirija, ali ni publike, no prevelikog razočaranja ipak nije bilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara