"Ples sa zvijezdama": Iz showa ispali Darko i Marija, a Barbara i Robert ponovno najbolji

"Ples sa zvijezdama": Iz showa ispali Darko i Marija, a Barbara i Robert ponovno najbolji

Foto: Press

U VEČERAŠNJOJ epizodi "Plesa sa zvijezdama" imali smo prilike vidjeti najveći broj plesova do sad, a nakon što su u prošloj, petoj epizodi, show napustili Blaženka Leib i Patrik Majcen, natjecanje je postalo još napetije.

Večer su otvorili Barbara Radulović i Robert Schubert s, kako su ga oni nazvali, "akrobatskim twistom". Uspješni je par u prošloj emisiji dobio najveći broj bodova - 40, a žiri je i večeras bio oduševljen koreografijom koje su pohvalili zbog "holivudskog stila" i "spicy i jazzy" štimunga. Favoriti showa već su na samom početku pokupili odlična 39 boda.

Davor ili Damir?

Darko Janeš ove se večeri bacio u ulogu toreadora, a Marija Stošić pobrinula se da njihov tango bude što uvjerljiviji. Marija i Darko odradili su pristojan posao, a publika ih je pozdravila skandiranjem. Bodovi bi možda bili i bolji da Janeš Davora nije nazvao Damir. Međutim, žiri nije bio oduševljen kao publika i zamjerili su im "višak žara", ali zaključili su da je ovo njihov najbolji ples do sad i na kraju im dali rekordnih 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić za svoj su prvi ples izabrali slow fox inspiriran "Knjigom o džungli". Žiri je njihov prvi ples nazvao "lijepim" s malim zamjerkama na račun nezgrapnosti određenih pokreta. Ipak, Davor Bilman bio je zadovoljniji od ostatka žirija. Osvojili su 35 bodova.

Saša Lozar i Marija Šantek svojim su plesom zadovoljili formu, a žiri im je u konačnici dodijelio 33 boda. Ponovno se u pitanje dovela visina Saše Lozara, ali i ove se večeri mladi pjevač držao dobro i odradio dobar posao koji je žiri i adekvatno nagradio.

Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac odlučili su se za bečki valcer. Žiri je pohvalio njihovu mirnoću i gracioznost, a bodovi su na kraju bili u skladu s pohvalama pa je par osvojio 35 bodova.

Za kraj ostao "Raspašoj" i ispadanje

Barbara i Robert za drugi su ples izabrali rumbu, a ples je za razliku od očajne izvedbe Jacksonove "Liberian Girl" bio bez greške, a žiri ih je ponovno nagradio s maksimalnih 40 bodova. Darko i Marija u drugom su se krugu odlučili za paso doble, a španjolski ples ovog im je puta donio više kritika. Osvojili su samo 24 boda.

Mirna i Damir u drugi su krug uplesali sambom, a žiri i publika prilično su dobro prihvatili njihov ples s konačnom ocjenom 33. Cha-cha-cha Saše i Marije od samog je početka izazvao pozitivne reakcije publike, a ni žiri nije kaskao te im je u konačnici dao 36 bodova. Za kraj su ostali Ana i Hrvoje s laganom i dramatičnom rumbom koja je pokupila pljesak, ali žiri ih nije posebno pohvalio, a najviše su kritizirali njihovu "ravnoću". To se ipak nije posebno odrazilo na ocjenu jer osvojili su 32 boda.

Daniela Martinović za kraj je izvela "Raspašoj", a Darko Janeš i Marija Stošić koji su već dulje vremena najlošiji par, večeras su napokon ispali jer nisu im pomogli ni glasovi publike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara