Počelo još jedno natjecanje u izležavanju: Crnogorcima se pridružili kandidati iz Hrvatske i Srbije

Screenshot: YouTube

U CRNOGORSKOM Etno-selu u Breznima, između Nikšića i Plužina, jučer je počelo tradicionalno natjecanje u izležavanju, a za titulu "džabahljebaroša" prijavilo se 13 natjecatelja iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Ako još niste čuli za crnogorsko natjecanje u izležavanju, podsjetit ćemo vas na pravila. Dakle, natjecatelj ne smije sjesti niti ustati, a najveća lijenčina bit će nagrađena nagradom od 300 eura.

Iako su se ove godine prijavili i natjecatelji iz Hrvatske i Srbije (među kojima su i četiri dame), organizatori sumnjaju da će itko od njih moći uzeti titulu Crnogorcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, favorit je i ovog puta crnogorski državljanin Marko Đurović koji je prošle godine izdržao nevjerojatna 32 sata.

Svi natjecatelji dobit će jastuke da neometano, u hladovini, uživaju ležeći na livadi, a novost je ove godine bio "maraton na 50 metara". Pobjednik je bio natjecatelj koji je posljednji prošao cilj, a ovog puta prvo (ili posljednje) mjesto pripalo je Borisu Kruniću.

Sudac Ivica Drašković pobrinuo se da ležanje protekne bez ikakvih problema i prema pravilima, a natjecatelji su pronašli način kako se zabaviti pa su neki ponijeli knjige ili novine, a dame iz Beograda su se iscrpile prethodnih dana kako bi mogle spavati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara