Počinje Oscar groznica u CineStar kinima powered by MasterCard!

Počinje Oscar groznica u CineStar kinima powered by MasterCard!

Foto: Press

EKSKLUZIVNO u multipleksima CineStar održat će se 11. Oscar revija od 22. do 31. siječnja na kojoj će biti prikazani filmovi iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja sedme umjetnosti. Na CineStar TV Premiere kanalima uživajte u kolekciji dosadašnjih dobitnika zlatnih kipića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što je Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti u jučer objavila svoje  nominacije, postali su poznati i naslovi koji će se ekskluzivno prikazivati na 11. Oscar reviji koja će se od 22. do 31. siječnja održati u CineStar kinima u 12 hrvatskih gradova te u Mostaru i Bihaću. Jer 2014. bila je godina zaista velikih filmova. "Snajperist", "Teorija svega", "Birdman", "Igra oponašanja", "Odrastanje", "Hotel Grand Budapest" samo su neka od remek-djela sedme umjetnosti koja su već i samom nominacijom za zlatni kipić potvrdila kako se radi o iznimnim filmskim ostvarenjima.

Zahvaljujući CineStaru i MasterCardu upravo njih, najbolje od najboljih, moći ćete pogledati na ekskluzivnoj Oscar reviji koja će, kako i priliči, započeti spektakularnim red carpet otvaranjem. A kupite li ulaznice za 2D projekcije filmova Oscar revije MasterCard ili Maestro karticama na blagajnama CineStara uz svaku kupljenu ulaznicu dobit ćete još jednu gratis!

CineStar TV Premiere kanali, kao medijski partneri projekta, emitiranjem odabranih naslova koji su slavili prošle godine dodatno će zagrijavati Oscar atmosferu u veljači prikazivanjem vlastite Oscar TV revije. Prije same dodjele koja je zakazana za 22.2., CineStar TV Premiere 1 prikazat će premijerno prošlogodišnje laureate "Vuk s WallStreeta" (1.2.), "Kolovoz u okrugu Osage" (8.2.), "U glavi Llewyna Davisa" (15.2.) te "12 godina ropstva" (22.2.) s kojim i završava nedjeljna Oscar TV revija na CineStar TV Premiere kanalima, nakon koje ćemo napokon saznati tko su ovogodišnji dobitnici najvrednijih filmskih priznanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara