Policija riješila slučaj tajnog tunela otkrivenog u šumi

Policija riješila slučaj tajnog tunela otkrivenog u šumi

Foto: Toronto Police

TUNEL koji je otkrila policija u Torontu korišten je kao prostor za boravak ljudi. Policija je pronašla dvojicu muškaraca koji su ga koristili kao mjesto na kojem su se opuštali.

Tunel u šumi nedaleko Sveučilišta York koji su sami iskopali, neimenovani muškarci koristili su kao mjesto za opuštanje i odmor.

"Dvojac je ispričao policiji da su tunel iskopali za osobne potrebe, a istražitelji su potvrdili njihovu priču. Drago nam je da nije bilo zločinačkih namjera niti opasnosti za stanovnike Toronta. Ovime je istraga završena", rekao je glasnogovornik policije za The Telegraph.

Policija je izvijestila kako spekulacije da je tunel korišten za proizvodnju droge ili bavljenje terorističkim aktivnostima nisu točne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je 14. siječnja otkrila deset metara dug tunel u šumovitom području sjeverno od Toronta. U tunelu je pronađen generator, a zidovi i stropovi bili su ojačani drvetom.

Protiv dvojice muškaraca neće biti podignute optužnice, ali mogu odgovarati po drugim propisima.

"Tunel je izgrađen s određenom dozom sofisticiranosti, a pojedinci koji su ga izradili očito imaju iskustva u gradnji" rekao je zamjenik šerifa Mark Saunders. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara