Policijski humor: Ispunili izjavu svjedoka u ime psa, potpisali je otiskom šape

Policijski humor: Ispunili izjavu svjedoka u ime psa, potpisali je otiskom šape

Foto: Twitter

UNUTAR policijske postaje West Midlandsa provedena je detaljna istraga nakon što je ispunjena izjava svjedoka u ime policijskog psa.

Naime, Kraljevsko je tužiteljstvo (Crown Prosecution Service) zatražilo od policije izjavu policajca "Peacha" u stanovitom slučaju, ne shvaćajući da je u pitanju pas. To je razljutilo policajce koji su odlučili ispuniti izjavu u njegovo ime, a potpisali su je otiskom šape.

"Lovio sam ga. Ugrizao sam ga. Zločesti čovjek. On ukusan. Dobar dečko. Dobar dečko Peach", stajalo je u izjavi koja je zakačena u policijskoj postaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je policajac uslikao "pseću izjavu" i objavio je ovog petka na Facebooku, a ona je u međuvremenu obrisana. Ipak, sve se to toliko svidjelo kolegama iz West Yorkshirea da su je oni potom objavili na svom Twitteru.

Ali, CPS-u ništa od navedenog nije bilo smiješno te su se požalili policiji da se njihova pogreška pretvorila u javnu porugu. Njihova je žalba trenutno na razmatranju pravnog odjela policije, a policajac koji je objavio fotku morat će pred disciplinsku komisiju, iako izvori za Daily Mail tvrde da vjerojatno ipak neće biti sankcioniran.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara