"Pomozite Obami započeti Treći svjetski rat": Sarkastični video skupio gotovo 700 tisuća pregleda u dva dana

Screenshot: YouTube

SARKASTIČNI je video u samo dva dana skupio gotovo 700 tisuća pregleda i odmah postao viralan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nekoliko nasmješenih lica u videu smirenim, ali odlučnim glasom nagovaraju vas da novčanim donacijama pomognete predsjedniku SAD-a da započne Treći svjetski rat, "i četvrti, i bilo koji drugi koji će željeti".

"Predsjednik ne može započeti rat bez vaše pomoći", nastavljaju govornici "umirujućeg" videa u stilu televizijskih reklama za proizvode koje naprosto morate imati. "Amerika je u potpunoj besparici stoga je naš cilj skupiti 1,5 trilijuna dolara  u ime američke vlade, a u tome samo vi možete pomoći".

Sudjelovanjem u financiranju "Trećeg svjetskog rata kojeg Obama smatra izuzetno bitnim", ovisno o količini novca koju uplatite, bit ćete prikladno nagrađeni, tvrdi se u parodijskom videu. Naime, za samo deset dolara bit ćete nagrađeni objavom na društvenim mrežama u kojoj se potvrđuje da ste zaista donirali. Za nešto veći iznos, onaj od sto dolara, "možete čitav dan uživati u izbjegličkom kampu u kojem ćemo svi vjerojatno živjeti, a opremljen je i bežičnim internetom", dok za deset milijuna dolara dobivate svog senatora na raspolaganje kroz čitavu godinu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara