Poslodavac iz Sombora ugrizao radnika koji je tražio plaću

Foto: Portal 021

U SOMBORU se ovih dana dogodio uistinu nesvakidašnji incident koji je nasmijao sve osim onih uključenih u ovaj neobični okršaj.

Naime, zaposlenika jednog somborskog lokala, 26-godišnjeg Bojana Milića, vlasnik Zlatan Adamović napao je i ugrizao ga za vrat.

Prema tvrdnjama članova njegove obitelji, razlog napada na konobara bila je plaća, a vlasnik je konobara ugrizao nakon što je Milić zatražio isplatu zaostalih dnevnica.

Umjesto plaće konobar je dobio ugriz u predjelu vrata širine šest centimetara, a na Facebooku su se pojavile i fotografije ugriza. Ozljede su sanirane u somborskoj Hitnoj pomoći i Zavodu za javno zdravlje.

U izvještaju specijalistkinje infektologije dr. Milanke Stanić stoji da je riječ "o ugrizu ili udaru drugog sisavca za lijevu stranu vrata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih ugriza, tvrde liječnici, najopasniji je ugriz čovjeka pa je Milić primio sva potrebna cjepiva i testira se na zarazne bolesti, a obitelj navodi da je o svemu obaviještena policija i tužiteljstvo, koji će voditi daljnji postupak, piše portal 021.

Tijekom ljeta kod Adamovića je radila i Vladana Spasojević, Milićeva zaručnica.

"Nisam mogla izdržati Adamovićevu agresivnost, a protiv njega je već bilo prijava. Radili smo na crno pa nam je uskraćena mogućnost da se nekome žalimo, što je on zloupotrebljavao", govori Vladana.

"Dug za neisplaćen dnevnice bio je povod za verbalni sukob, a Adamović mi se iznenada unio u lice i ugrizao me za vrat. Nije bilo drugih kontakata, niti sam mu ja pokušao uzvratiti", objašnjava Milić.

Adamović pak poriče da je ugrizao svog bivšeg radnika, ali ne i da je došlo do međusobnog "koškanja".

"Radnici su me sistematski potkradali. A posljednji takav slučaj ostao je nerazjašnjen s Milićem, kada je uzeo iz novčanika iz službene kase 1500 dinara i sukob je nastao oko toga. Nisam ga ugrizao i spreman sam podvrgnuti se DNK analizi, kako bih to i dokazao", tvrdi Adamović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara