Postat će zvijezda zahvaljujući YouTubeu: Dobila ugovor za pisanje knjiga i snimanje filma

Postat će zvijezda zahvaljujući YouTubeu: Dobila ugovor za pisanje knjiga i snimanje filma

Foto: Facebook

AKO STE mislili da za uspjeh u Hollywoodu morate odseliti u Los Angeles i gubiti dane na audicijama, prevarili ste se.

Dovoljno je imati vlastiti YouTube kanal. Naravno, pomaže ako ste pritom maštoviti i talentirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posljednja u nizu YouTube korisnika koja će uskoro postati zvijezda je Paige McKenzie. Ona na svom kanalu ima web seriju u kojoj "The Haunting of Sunshine Girl". Paige je zadužena za scenarij serija, a u njoj glumi i glavni lik - tinejdžericu iz Portlanda, a za oko je zapela i producentu Harveyju Weinsteinu.

Paige je nedavno potpisala ugovor s producentskom kućom "The Weinstein Co." prema kojem će pisati seriju knjiga baziranih na pričama s kanala, a u budućnosti ju očekuju i filmska adaptacija knjiga.

Za razliku od drugih sličnih web serija, ova ima epizodnu radnju. "Mislim da smo među prvima koji su stvarno razvili priču. Svaka epizode povezana je sa sljedećom, a imamo i sezone", rekla je Paige za Mashable.

Zanimljivo je kako kanal zapravo i nije velik, ima nešto više od 100 tisuća pretplatnika. Radi se o malenom broju ako se u obzir uzmu drugi popularni kanali YouTube senzacija. Bez obzira na to, slavni producent u Paige je prepoznao potencijal i sigurno će se pobrinuti da ona postane njegova nova "zlatna koka".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara