Požeški policajac spasio pet napuštenih psića: "Ne bi preživjeli po hladnoći do jutra"

Požeški policajac spasio pet napuštenih psića: "Ne bi preživjeli po hladnoći do jutra"

Foto: PU požeško-slavonska/034portal.com

POLICAJAC Dario Tajzer vrlo bi lako mogao osvojiti titulu zaposlenika mjeseca.

Ovaj "plavac" iz Policijske postaje Požega, naime, nesebično je u svoj dom primio pet štenaca kojima je hitno bio potreban krov nad glavom, a za to vrijeme nije bio ni u smjeni, nego ga je sa zamolbom nazvao načelnik: "Bilo je to jučer u večernjim satima. Rekao mi je da je prijavljen pronalazak malih pasa ostavljenih uz cestu prema Gornjim Emovcima. Odmah sam mu odgovorio kako ih mogu prihvatiti jer kod mene ima mjesta", ispričao je za portal 034.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajzer je to napravio iako mu je nije bilo najjednostavnije: "Kakvi su to ljudi, koji su u stanju pet tako malih štenaca starih do dva mjeseca ostaviti pored ceste i otići? Blizu njih bio je jedan veliki pas, kada smo stigli on se udaljio. Ne znam, možda bi ih on napao da nismo došli. U svakom slučaju, ne vjerujem da bi preživjeli po onakvoj hladnoći do jutra".

Ali, iako je posao oko štenaca velik, njima su se izrazito veselile Darijeve dvije kćeri koje su se odmah angažirale oko psića i brinule o njima do jutra kad su odvedeni u prihvatilište za pse u Bučju: "Jako je lijep, human osjećaj, tako pomoći životinjama u nevolji", zaključio je policajac.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara