Prije smrti dirljivim se pismima oprostila od obitelji: "I u najtužnijim nam trenucima vraća osmijeh na lica"

Prije smrti dirljivim se pismima oprostila od obitelji: "I u najtužnijim nam trenucima vraća osmijeh na lica"

Foto: Facebook

PRIJE nego je umrla, Lindsay Eldridge (40) svim je članovima svoje obitelji napisala dirljivo pismo u kojem ih je željela podsjetiti na sretne trenutke koje su zajedno proveli.

Njezin suprug Martin i dvoje djece, Ryan i Chloe, kažu da im poruke koje su kasnije uokvirili, vraćaju osmijeh i u najtužnijim trenucima.

"Trebala je imati hrabrost da napiše te poruke. No, takva je žena bila, obitelj joj je bila sve na svijetu", govori njezin suprug,

U poruci suprugu napisala je da je zahvalna što joj je bio najbolji prijatelj i podsjetila fa da će uvijek biti uz njega da ga šutne u dupe kad to zatreba.

"Jednog dana upoznat ćeš nekog novog. Želim da budeš sretan i ne osjećaš krivnju. Uvijek ću te voljeti i čekati dan kad ćemo se ponovno sresti", napisala je u pismu.

Svojoj kćeri predložila je da uči i što češće odlazi s ocem u kupovinu da potroše puno novca.

"Sjeti se kad ćeš birati vjenčanicu. Bit ću najponosnija mama na nebu", stoji u pismu Chloe.

Sinu Ryanu rekla je koliko je ponosna na njega, koliko je poseban i rekla mu da brine o obitelji i ne zaboravi da su ekipa.

Lindsay im je uz sve ostavila i poklone i čestitke da uživaju u narednim godinama. Umrla je u rujnu 2013., dvije godine nakon dijagnoze raka jednjaka.

"Dijagnoza nas je šokirala. Djelovalo je okrutno. Naime, tog je jutra njezina majka umrla od raka, a onda je otkrila da i ona sama boluje od opake bolesti. Nikad nije pušila, živjela je zdravo. Bilo je teško pomiriti se s tim", govori Martin.

Iako se tumor nakon operacije i kemoterapija povukao, u srpnju 2013. bolest se vratila, a samo nekoliko mjeseci kasnije, Lindsay je umrla.

Martin i Lindsay upoznali su se još kao tinejdžeri, a vjenčali su se malo prije njezina 21. rođendana.

"Slomilo mi se srce. Svijet mi se raspao na komadiće. Djeca su bila slomljena, ali obećali su da će biti snažni zbog nje", govori Martin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara