Prošlo je već pet godina - Massimo i Bare o Dini Dvorniku: "Puno je utjecao na današnje klince"

Foto: Facebook

PROŠLO je već pet godina od prerane smrti neprežaljenog majstora ritma, supertalentiranog glazbenika velike karizme. Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45. godini života i ostavio svoje obožavatelje, ali i kolege u šoku i nevjerici.

Nema generacije koja nije čula za Dinu Dvornika. Tri puta je osvojio prestižnu nagradu Porin, a okušao se kratko i u glumi. Njegovi kolege i danas o njemu govore s posebnim poštovanjem. Dino Dvornik, nije bio samo dobar glazbenik, nego puno više, kaže njegov kolega Massimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Što se možda nije reklo o Dini je da je on prvenstveno bio dobar momak. Bio je vrlo dobra i topla osoba, puna želje da se pomogne bilo kome. Dino je bio specijalan. Užasno mi je krivo što ga nema jer vjerujem da, ako je moja glazba uspješna u ovom trenutku, mislim da bi Dino tek napravio najbolje albume svog života", istaknuo je Massimo.

Kolega i prijatelj Goran Bare o njemu ima samo riječi hvale. Osim što je bio dobar čovjek bio je umjetnik koji je promijenio muzički smjer u Hrvatskoj, smatra Bare.

"Dino je bio Dino. Više je gledao MTV-je, nego što je mislio o nekoj umjetnosti. On je ipak funk muziku, soul glazbu donio tu u Hrvatsku, puno je utjecao na ove današnje klince", kazao je Bare.

Dino nažalost nije doživio objavljivanje svojeg posljednjeg albuma 'Pandorina kutija' koji je dočekan odobravanjem publike i kritike. Ipak, ostavio je još jedan trag koji će biti primjer i inspiracija svim kolegama sa scene kao i onima koji tek dolaze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara