Rastaje se od supruge milijunašice jer više ne želi biti bogat: Ne volim trošiti novac

Foto: Shutterstock

NEKI sanjaju bogatstvo koje on ima, a Tony Hawken odlučio je kako ga više ne želi. Bivši profesor matematike rastaje se od supruge Xiu Li, bogate poduzetnice, jer više ne želi biti bogat.

Par je došao u svijet bogatih kada je Xiu unovčila svoju ideju gradnje trgovačkih centara u bivšim kineskim skloništima za zračne napade, nakon čega je do 2011. godine zaradila milijardu funti.

Tada su svoju maleni dom u Londonu zamijenili za kuću u Surreyu vrijednu skoro dva milijuna funti, piše Daily Mail.

Xiu se navodno odmah prilagodila luksuzu i ispijanju 900 dolara vrijednog šampanjca na jahti, a Tony se nikako nije mogao uklopiti u takav način života. "Bilo mi je neugodno jer to nije moja navika, ne volim trošiti novac, tako sam odgojen. Donedavno nisam bio bogata osoba. Bio sam oprezan s novcem", kaže Tony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se rastaje od Xiu i odlazi iz braka s milijun funti. "To mi je dovoljno jer ne vodim ekstravagantan život", priznao je Tony.

Većinu svog braka proveli su odvojeno jer je Xiu stalno radila, a njezino izbivanje i udaljenost utjecali su na njihov brak. Xiu je sada vlasnica 22 trgovačka centra, a Tony kaže kako žali što se prije nije rastao. Zbog straha kako će razvod utjecati na njihovog sina Williama ostali su u braku.

Zahvaljujući milijun funti koje će dobiti nakon razvoda Tony više ne mora raditi, ali odlučio je besplatno davati instrukcije matematike siromašnoj djeci. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara