Ringo Starr potvrdio izlazak novog solo albuma

Ringo Starr potvrdio izlazak novog solo albuma

Foto: Shutterstock

BIVŠI bubnjar Beatlesa izdat će 31. ožujka 18. po redu solo album pod nazivom "Postcards From Paradise".
 
Album će izaći će nekoliko tjedana nakon njegove turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi i par tjedana prije nego što će Beatlesovac biti primljen u Kuću slavnih Rock 'n' rolla 18. travnja. Starr će u Kući dobiti nagradu za glazbenu izvrsnost.
 
Među pjesmama koje će se naći na albumu je "Island in the Sun", prva koju je napisao sa svojim All-Starr Bandom – Steveom Lukatherom, Toddom Rundgrenom, Greggom Rolijem, Richardom Pageom, Warrenom Hamom i Greggom Bissonetteom, kao i pjesme na kojima gostuju brojni njegovi slavni prijatelji.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ako snimam, a vi ste u gradu, svratite, bit ćete na albumu", pisalo je u priopćenju. Tako će, među ostalima, na albumu gostovati i Joe Walsh, Dave Stewart, Richard Marx, Peter Frampton i Glen Ballard.
 
Na upit Rolling Stonea što mu znači ulazak u Kuću, rekao je da "to znači priznanje". Dodao je da je uzbuđen zbog toga što će se pridružiti društvu svojih bivših kolega iz benda. "Napokon, sva četvorica smo u Kući slavnih Rock 'n' rolla iako smo bili najveća pop grupa u zemlji", rekao je.
 
Također, istaknuo je da neće svirati na ceremoniji, samo u slučaju da Paul McCartney preuzme inicijativu i dovede ga na pozornicu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara