S godišnjeg se vraća bogatija: Peticu Eurojackpota u Omišlju dobila Slovenka

Foto: Hrvatska Lutrija

VIŠE od 395 tisuća kuna ipak ne odlazi u ruke hrvatskom igraču.

U 33. kolu igre Eurojackpota pet brojeva od 50 u Omišlju je pogodila igračica iz Slovenije koja se nalazila na godišnjem odmoru. Za dobitak od 395.903,91 kunu saznala je na odlasku iz Hrvatske zaustavivši se na kiosku Tiska odigrati još jedanput.

"Vidjeli smo velike plakate da se može igrati u Hrvatskoj i redovno igrali na jednom kiosku. Zastali smo prije povratka odigrati još jedanput i saznali da je na tom kiosku uplaćena dobitna petica pa smo provjerili. Još ne znamo na što će otići novac. Odjeća, odmor, već ćemo smisliti" rekla je igračica koja želi ostati anonimna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatsku redovito dolazi na odmor, a tijekom godine je skupljala kovanice za ljetovanje s kojima je na kraju zaigrala Eurojackpot i pogodila brojeve.

Iako nije pogodila niti jedan od dva od osam brojeva koji bi značili milijunski dobitak, odnosno 236 milijuna kuna u slučaju pogotka oba broja, sretna dobitnica nije razočarana.

"Da smo pogodili četiri broja uvijek bi se pitali – što bi bilo da je bila petica? Ovako imamo lijep dobitak i nastavljamo igrati", poručuje sretna susjeda.

U povijest i igre Eurojackpot gledajući prema veličini i broju stanovnika Slovenija je daleko najsretnija zemlja. Do sada su u susjedstvo otišla čak dva Eurojackpota, a u Hrvatsku jedan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara