Samouvjereni bosanski političar hit na internetu: Ja sam rock zvijezda, građani su zaljubljeni u mene

Screenshot: YouTube

BIVŠI ministar sigurnosti BiH, Fahrudin Radončić, zabavio je građane svoje zemlje, ali i ostatak regije, jednom nesmotrenom izjavom.

Radončić je predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), a u veljači je smijenjen s mjesta ministra zbog protesta u kojima je zapaljena zgrada Predsjedništva BiH te zgrade u kojima su neke druge institucije, piše Klix.ba.

Političar je dao intervju za emisiju "Interview 20" koja će uskoro biti emitirana na jednoj bosanskoj televiziji, a već je i najava emisije pokazala da će osebujni političar narodu dati materijala za raspravu. Tako se u jednom trenutku novinarki pohvalio da je jako popularan među građanima."Ja gdje god prođem, ja sam rock zvijezda. Ja nemam taj problem s građanima, pogotovo nakon 7. februara. Svi su građani zaljubljeni u mene", rekao je samouvjereno Radončić.

Video se brzinom munje proširio na društvenim mrežama i postao hit.

Radončić se pohvalio i da je u mladosti boksao, a nedavno je prisustvovao jednom boksačkom meču u Zenici. Tada njegova navodna popularnost među građanima baš i nije došla do izražaja. Naime, publika ga je pošteno izviždala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara