Seksi fotkom odgovorila na kontroverznu reklamu o "tijelu za plažu"

Seksi fotkom odgovorila na kontroverznu reklamu o "tijelu za plažu"

Foto: Instagram

ASHLEY GRAHAM jedna je od najpoznatijih plus-size manekenki, a svoju je popularnost sad iskoristila da bi podržala pobunu protiv kampanje o savršenom tijelu u bikiniju.

Na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju uz poruku: "Jeste li spremni za ovo tijelo na plaži" te "Ne postoji razlog da se skrivate i postoji milijun razloga da se hvalite!"

 

There's no reason to hide and every reason to flaunt!! #curvesinbikinis

A photo posted by A S H L E Y ✨ G R A H A M ™ (@theashleygraham) on

Odgovor je to na kontroverznu reklamu Protein Worlda za suplemente za pomoć pri mršavljenju, koja je naišla na brojne kritike u Velikoj Britaniji, a na kojoj se može vidjeti ženu u bikiniju uz koju piše: "Jeste li spremni za plažu?".

Reklama koja je obavljena na velikim plakatima na mnogim je mjestima zašarana demonstrativnim porukama ljudi koji se bune protiv ovakvog pristupa oglašavanju, kao što su: "Da, svako tijelo jest" ili "Volite svoje tijelo takvo kakvo jest". Odlučeno je da će biti povučeni, nakon što je prikupljeno 70.000 potpisa u peticiji, ali i nakon što su se žene počele u londonskom Hyde Parku skidati u bikinije u znak prosvjeda, piše Daily Mail.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara