"Ševim ljubav tvog života, pomiri se s tim": Pogledajte posljedice tuče Chrisa Browna i Drakea

"Ševim ljubav tvog života, pomiri se s tim": Pogledajte posljedice tuče Chrisa Browna i Drakea

Foto: Twitter

MASOVNA tučnjava koju su u njujorškom klubu W.I.P pokrenuli Chris Brown i Drake, i to navodno zbog Rihanne. Turbulentni odnos Chrisa i Rihanne još uvijek nije završen, a u njihova prepucavanja uključeni su svi. Također, priča se kako su u romansi Rihanna i Drake. Stoga su se dečki otprije posvađali, a Chris je u njujorškom klubu odlučio pružiti Drakeu grančicu mira pa mu je poslao bocu šampanjca za stol. Drake je Brownu bocu vratio uz poruku: "Ševim ljubav tvog života, pomiri se s tim".

Ubrzo je započela tuča u kojoj su stradali i neki nevini ljudi. U njoj nije sudjelovao sam Drake, već njegova ekipa, koja se s Chrisom i njegovim entourageom obračunala dok je pokušavao napustiti klub. 24-godišnja Australka tako je zbog njihovih bacanja čaša po klubu završila u bolnici sa 16 šavova na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stradao je i Chrisov tjelohranitelj te sam Chris, koji je svoju fotografiju objavio na Twitter. Australka je za TMZ prepričala što se dogodilo te kako je zaradila 16 šavova zbog agresivnih momčića. "Kroz nekoliko minuta svugdje je bilo staklo, a ubrzo sam shvatila da prema meni leti staklena boca, koja me na kraju udarila u glavu. Odmah sam počela krvariti, a potom izgubila svijest", rekla je djevojka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara