"Skroman" Kanye West: Ja sam najpametniji celebrity s kojim ste jebeno imali posla

Foto: JLP

GLAVNI egomanijak među zvijezdama, reper Kanye West, nikada ne propušta priliku za samohvalu.

Pogotovo ako se nalazi pod zakletvom. Tako je Kanye morao svjedočiti o incidentu tijekom kojeg je udario fotografa i razbio mu kameru.

TMZ se dočepao transkripta njegovog svjedočenja iz kojeg je vidljivo da je reper odvjetniku fotografa, Nateu Goldbergu, održao lekciju. 

"Ja sam najpametniji celebrity s kojim ste jebeno imali posla. Ja nisam Britney Spears. Ja pokušavam napraviti dobra sranja za svijet. Vi predstavljate šljam i pokušavate zaraditi novac dokle god postoji propust u zakonu", rekao je Kanye odvjetniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goldberg je ispitivao repera o njegovoj pjesmu "Flashing Lights" u kojoj se obrušio na paparazze. Citirao je stih iz pjesme, "till I get flashed by the paparazzi, damn, these niggas got me", nakon čega ga je Kanye prekinuo.

"Morat ćete tražiti propusnicu. Ne možete tako izgovarati 'n' riječ ispred mene. Vrijeđa me to što ste vi bijela osoba i izgovarate 'nigga'", rekao je Kanye.

Cijelo svjedočenje puno je reperovog klasičnog (bespotrebnog) sarkazma pa je tako na pitanje gdje živi hladno odgovorio: "Na Zemlji".

Sud mu je zbog napada na fotografa naredio da odlazi na terapije za obuzdavanje bijesa, a morao je odraditi i 250 sati društveno korisnog rada.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara