Slavni bez utjecaja: Provjerite tko se našao na vrhu liste na kojoj nitko ne želi biti

Slavni bez utjecaja: Provjerite tko se našao na vrhu liste na kojoj nitko ne želi biti

Foto: JLP

DENNIS RODMAN našao se na vrhu liste na kojoj nitko ne želi biti, piše Washington Post. Naime, riječ je o GQ-ovoj listi najneutjecajnijih celebova u 2013.

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman (52), koji je ovih dana najpoznatiji po posjetu sjevernokorejskom vođi Kimu Jongu Unu, našao se na vrhu treće po redu liste na koju su ove godine uvršteni i Miley Cyrus, voditeljica Paula Deen, papa Benedikt XVI., princ George, ali i predsjednik Barack Obama.

GQ je Rodmana nazvao "zvijezdom s Q liste koja je spremna i na granični slučaj izdaje kako bi visio s diktatorom koji i sam želi postati zvijezda s Q liste".

Podsjetimo, Rodman je i ovog tjedna ponovno podsjetio javnost da se krajem idućeg mjeseca namjerava vratiti u Sjevernu Koreju.

Na drugom je mjestu voditeljica kuharskog showa Paula Deen čija je karijera doživjela strelovit pad nakon što je javno priznala da je svoje crne zaposlenike nazivala "crnčugama". Na trećem se mjestu našao političar Anthony Wiener koji je u medijima završio zbog skandala s porukama koje je slao svojoj ljubavnici.

"On je najtužniji bludnik u američkoj politici, a to nešto govori jer svi su bludnici", piše GQ.

Miley Cyrus našla se na šestom mjestu zbog svojih otužnih pokušaja da razbjesni Ameriku, a GQ dodaje da je najtužnije od svega to da joj to polazi za rukom.

Američki predsjednik Barack Obama našao se na 17. mjestu jer "ništa ne radi", a na listi su se još našli i Justin Bieber, Lady Gaga, Ryan Reynolds i Will Smith.

25. Jodi Arias
24. Dr. Cornel West
23. Howard Kurtz i John King

Tekst se nastavlja ispod oglasa
22. Edward Snowden
21. Lennay Kekua
20. Zack Snyder
19. Mike Jeffries
18. Ryan Reynolds
17. Barack Obama
16. Cvrčci
15. Alex Rodriguez
14. Jann Wenner
13. Chris Culliver
12. Tim Tebow
11. Lady Gaga
10. Will Smith i njegova obitelj
9. Tužiteljica Angela Corey
8. Princ George
7. Aaron Hernandez
6. Miley Cyrus
5. Papa Benedikt XVI.
4. Justin Bieber
3. Anthony Wiener
2. Paula Deen
1. Dennis Rodman

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara