Slon.hr: Kvalitetna hrana za ljubimce po povoljnoj cijeni!

Ilustracija: Shutterstock

WEB TRGOVINA Slon.hr ima sve za vaše kućne ljubimce, a od 1. ožujka počela je nova mjesečna akcija s proizvodima za vaše male (i velike) prijatelje! Ponudu na akciji za mačke provjerite ovdje, a za pseće proizvode na akciji kliknite ovdje.

Čime hranite vašeg psa?

Kompletnu ponudu hrane za pse možete pogledati na ovom linku. Posljednja istraživanja pokazuju da sve više ljudi koristi suhu-dehidriranu hranu za psa. Kod mačaka češće se kupuje mokra hrana.

Neki vlasnici ne odustaju od kuhanja za kućne ljubimce po vlastitim zdravim receptima, a u novije vrijeme čak rade i poslastice iz domaće kuhinje!

Što je zdravije?


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišljenja stručnjaka se razlikuju, pa ovisi o vlasniku ljubimca i o vremenu koje stigne posvetiti kuhanju, što će izabrati. Najgore je ljubimcima davati ostatke začinjene hrane, a jako opasna (strogo zabranjena, kažu neki) je i čokolada!

S obzirom na pomanjkanje vremena u današnjem užurbanom svijetu, posjetite Slon.hr i naručite hranu za psa, mačku, zeca, tvora... Obavezno provjerite mjesečnu akciju! Izaberite proizvod te samo pričekajte dostavu Slon.hr-a koja će sve donijeti do vašeg doma.

Dostava je besplatna ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna. Ako je narudžba manja od 200 kuna cijena dostave je samo 5 kuna!
 
Plaćati možete karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite. Možete plaćati i pouzećem. 

Eto, to je to! Da ne duljimo, skok na Slon.hr i pogledajte ponudu! A možete nas lajkati i na Facebooku kako ne biste propustili naše akcije!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?