Sportska novinarka otkriva: Nogometaši su mi stalno slali poruke seksualnog sadržaja

Screenshot: YouTube
 
BELGIJSKA sportska novinarka Hilde Van Malderen objavila je knjigu u kojoj iznosi pojedinosti iz privatnog života i suradnje s nogometašima i trenerima kojima je bila okružena u svom poslu. 
 
Van Malderen je kontroverznu knjigu pod naslovom "Igračke" objavila nakon dugogodišnje uspješne karijere sportske novinarke tokom koje je, kako navodi, bila "izložena konstantnim provokacijama i seksizmu nogometaša i trenera klubova" o kojima je izvještavala. Kao prilog svojim tvrdnjama, Van Malderen je objavila sadržaj brojnih SMS poruka koje su joj, kako navodi, slali nogometaši i treneri, prenosi Voetbal Nieuws.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Između ostaloga, Van Malderen tvrdi da joj je bivši nogometaš Cluba Brugge poslao sljedeću poruku: "Znaš li da volim šampanjac? Želim te njime politi i potom ga polizati s tebe". Bivši napadač istog kluba imao je, navodno, konkretnije pitanje: "Zašto ne bi spavala sa mnom večeras?", dok je jedan od aktualnih nogometaša Bruggea bio ponešto kreativniji: "Utorak. Zaventem (aerodrom). Toaleti. Imaš li hrabrosti?".
 
"Ne mogu prestati maštati o tebi", navodno je u jednoj od poruka novinarki napisao i sudac belgijske Jupiter lige. Trener iste lige bio je direktniji i grublji pa ju je, kako navodi Van Malderen, upitao: "Jesi li ti drolja?".
 
Zaposlenik kluba Zulte Waregem u porukama je bio ponešto praktičniji pa je novinarki navodno dao do znanja da ne traži vezu jer je oženjen. "Ali dok god nemaš dečka bit ću tvoj prijatelj za seks", objasnio je zavodnik otvoreno svoje namjere, navodi Hilde Van Malderen.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara