Sretnu novu 2015. želi Vam Index.hr

Sretnu novu 2015. želi Vam Index.hr

Foto: Index/Shutterstock

DOČEKALI ste i 2015.

Ako ste ove godine uspjeli skupiti hrabrost i zbrisati u inozemstvo pa ovu Indexovu čestitku čitate tisućama kilometara daleko od svih onih klasičnih hrvatskih budalaština - naše čestitke, već vam je krenulo.

Ako ste pak ostali u Hrvatskoj - ne predajte se.

U oba slučaja, najiskrenije vam želimo da svaki dan nadolazeće godine iskoristite kako biste napredovali, privatno i poslovno. Naravno, za život u Hrvatskoj potrebno je i puno optimizma i još više strpljenja pa vam želimo da u novoj godini budete oboružani i jednim i drugim.

Što se samog dočeka tiče, nadamo se da ćete ovu čestitku pročitati tek sutra poslijepodne, dok se trijeznite i pokušavate zaboraviti što ste sve pijani izgovorili nekom kog ste tu večer upoznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćete Novu dočekati u sami, oboružajte se filmovima jer na TV-u po starom dobrom običaju nema ničeg.

Bilo kako bilo, želimo vam odličan provod i da se barem tijekom dočeka okružite ljudima do kojih vam je stalo. Ostala se 364 dana snalazite kako znate i umijete.

Želimo vam manje selfieja iz kupaonice, više onih s putovanja, dovoljno novca na računu (ili barem snalažljivost da izgurate s manje), novih poznanstava i veza, realnih novogodišnjih odluka i da iduću godinu dočekate tamo gdje je pred vama svijetla budućnost.

Budite zdravi, veseli, uporni i spremni na nove izazove, a sve ostalo će doći samo po sebi. Trudite se biti bolji, plemenitiji, imajte razumijevanja i budite spremni pomoći.

Sretna Vam nova 2015.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara