Srpska glumica u hit seriji "Hawaii Five-O": "Veliko mi je zadovoljstvo raditi s njima, odlična su ekipa"

Srpska glumica u hit seriji "Hawaii Five-O": "Veliko mi je zadovoljstvo raditi s njima, odlična su ekipa"

Foto: Facebook

ANA ALEXANDER, srpska glumica koja živi u Los Angelesu, pojavila se u jednoj od epizoda serije "Hawaii Five-O" koja je emitirana na CBS-u prošli tjedan, točnije 6. veljače. Publici na ovim prostorima ova srpska glumica poznata je iz filma "Sekula se opet ženi", a glumila je i u serijama "Chemistry" i "The Exes".
 
Glumica je na svom profilu na Facebooku najavila angažman u seriji, kao i emitiranje epizode u kojoj se ona pojavljuje istaknuvši da joj je bilo veliko zadovoljstvo raditi s ekipom serije.
 
 
"Dakle, večeras na CBS-u, gostujem u seriji "Hawaii Five-O", zapamtite ako ste za malo akcije pod redateljskom palicom legendarnog Petera Wellera i s nevjerojatnom glumačkom postavom i odličnom ekipom... Moram priznati da mi jako nedostaju... Kako god, trebalo bi biti zabavno! Hvala!", napisala je Alexander i priložila fotografije sa snimanja.
 
 
A krajem prošle godine, dok se još snimala epizoda u kojoj se ona pojavljuje, glumica je na Facebooku objavila i fotografiju s kolegicom, glumicom Grace Park: "Ova predivna dama me danas isprašila... Veliko je zadovoljstvo raditi s tako divnom, profesionalnom i stvarno dobro glumicom...".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara