Stiže novi album Kurta Cobaina

Stiže novi album Kurta Cobaina

Screenshot: YouTube

NOVI album Kurta Cobaina s dosad neobjavljenim pjesmama bit će izdan krajem ove godine, rekao je redatelj dokumentarca o Cobainovu životu Brett Morgen, prenosi Independent.

"Kurt Cobain: Montage of Heck" naziv je filma, a Morgen je kazao da će album "činiti snimke od kojih će vam se činiti kao da se družite s Kurtom tijekom vrućeg dana u Olympiji, u državi Washington".

Morgen je dobio neograničen pristup Cobainovu skladištu u kojemu je mogao kopati po kutijama punim kućnih video materijala i kaseta, a pronašao je 200 sati dosad neobjavljenih materijala.

"To će stvarno iznenaditi ljude. Da bude jasno, to nije album Nirvane, to je Kurt i čut ćete stvari koje od njega nikad ne biste očekivali", rekao je Morgen.

Među materijalima koje je Morgen pronašao su i Cobainove obrade Beatlesa. Mnoge snimke ni njegova supruga Courtney Love nikada nije čula niti je znala da postoje.

"Kurt Cobain: Montage of Heck" prvi je službeni autorizirani dokumentarac o životu nesretnog frontmena Nirvane. Izvršna producentica je Cobainova kći Frances Bean.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara