Što kažete na finalistice izbora za Miss Universe Hrvatske?

Što kažete na finalistice izbora za Miss Universe Hrvatske?

Foto: Miss Universe Hrvatske/PR

DVADESET najljepših djevojaka iz cijele Hrvatske, finalistice zbora ljepote Miss Universe Hrvatske 2015. već nekoliko dana borave na pripremama za ovogodišnje natjecanje.

Prvo su boravile u Zagrebu gdje su dva dana snimale televizijske razglednice, a trenutno se nalaze u Splitu gdje snimaju fotografije za katalog izbora te uvježbavaju koreografiju za glamurozno finale koje će se održati u Zagrebu u Kristalnoj dvorani hotela Westin 7.lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepo vrijeme izmamilo je ljepotice pored hotelskog bazena gdje su uživale na suncu snimajući fotografije, kupajući se pokazujući zamamna fit tijela. Jučerašnji dan provele su u šetnji Splitom gdje su izazvale pravu pomutnju među turistima koji su iskoristili svaki trenutak slikajući se s atraktivnim djevojkama.

Između brojnih vrijednih nagrada, koje dobiva Miss Universe Hrvatske 2015. čiji ukupni fond doseže vrijednost preko 230.000 Kuna, što uključuje između ostalog poklon bon u iznosu od 1200 Eur za shopping, kolekciju kupaćih kostima u vrijednosti od 500 Eura, kolekcija cipela i druge vrijedne nagrade, a glavna nagrada pobjednici izbora ponovno je i studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan čak 20.000 Eura.

Kako je bilo ljepoticama na pripremama za finale izbora koje slijedi pogledajte u fotogaleriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara