Svoju dlakavost pretvorio u izvor zarade: Upoznajte Jesusa, čovjeka-vuka

Foto: wikipedia, circusfolks.com

JESUS "Chuy" Aceves još od rođenja pati od rijetkog poremećaja zbog kojeg mu je čitavo lice prekriveno dlakama. No, kad je prvi put shvatio da boluje od hipertrikoze, Aceves se nije prepustio apatiji i očajavanju. Svoju dlakavost odlučio je pretvoriti u hobi od kojeg danas vrlo dobro zarađuje. Naime, Aceves je danas poznat kao "čovjek-vuk" i novopečeni je član skupine "Circus of Horrors" koja zabavlja ljude diljem svijeta, prenosi Daily Mail.

"Nikad mi nije padalo na pamet da pijem tablete ili pokušam otići na operaciju kako bih se otarasio dlaka. One su dio mene i zavolio sam ih, a ljudi me prihvaćaju potpuno normalno, jer znaju da sam ispod svih tih dlaka isti kao i oni", naglašava Jesus.

Također, Jesus je prvi čovjek-vuk koji se nakon 30 godina pojavio u Britaniji. Njegova skupina, koja se definira kao "burleskna zabavljačka grupa od koje se diže kosa na glavi", prošle se godine prijavila u show "Britain's Got Talent" i dogurala čak do finala.

Osim čovjeka-vuka, ovu zanimljivu skupinu čine još Garry Stretch koji ima nevjerojatno elastičnu kožu i "The Dwarf Demon" Dan, koji je najpoznatiji po svojim odvažnim "Jackass" pothvatima. Tako je, zahvaljujući jednom od njih, prošle godine trebao liječničku pomoć, jer mu se tijekom jednog showa, penis zaglavio u usisavaču.

Na njihovim stranicama piše: "Da je kojim slučajem Quentin Tarantino režirao "Cirque Du Soleil", to bi svejedno bio samo jedan mali dio onoga što možete vidjeti u našim nastupima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara