Tamara Ecclestone zabrinuta: Zašto ne bih trebala naslijediti očeve milijarde?

Foto: Guliver Image/Getty Images
 
NOVOPEČENA mama i kći šefa Formule 1, Bernija Ecclestonea, našla se pred nizom prepreka koje bi je mogle koštati prava na basnoslovno nasljedstvo.
 
Kao da to nije dovoljno, Tamara se suočava s problemima vezanim za sigurnost svog doma i obitelji. Kako javlja Daily Mail, njena je rezidencija opremljena suvremenim sigurnosnim uređajima, psima čuvarima i tjelohraniteljima, no, čini se da sve to nije dovoljno da se Bernijeva ljubimica osjeća sigurno.
 
"Postajem paranoična. Činjenica da imam toliko novca i da sam to što jesam dovodi u pitanje moju sigurnost, stoga moram poduzeti sve da zaštitim svoju obitelj i sebe. Doživjela sam nekoliko ozbiljnih prijetnji otmicom, a bivši dečko me je ucjenjivao. Sve to dokazuje da sam meta i jednostavno moram poduzeti sve da se zaštitim, posebno sada kad imam dijete", rekla je zabrinuta Tamara.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tamaru ljuti i to što javnost ima iskrivljenu sliku njenog života: "Ljudi misle da imam osobnog kuhara, hrpu trenera i 55 dadilja, ali to nije ni blizu istini. Zapravo nemam ni trenera ni kuhara, a što se dadilja tiče, da, imam, ali samo jednu", izjavila je Tamara i dodala da je od kad je postala majka sav njen život posvećen odgoju i budućnosti njene kćerkice. Između ostaloga, ta budućnost usko je vezana i za nasljedstvo koje njena majka treba dobiti od svog oca Bernieja, a koje je procijenjeno na oko 2,5 milijardi funti. 
 
No, čini se da to ne ide tako jednostavno. Ako se Bernie ugleda na, recimo, Stinga koji je izjavio da svojoj djeci ne namjerava ostaviti basnoslovno bogatstvo već da moraju raditi, Tamara će biti jako razočarana. Posebice jer, po njenom mišljenju, uopće nije upitno da treba naslijediti očeve milijarde.
 
"Zašto ne bih trebala naslijediti očeve milijarde? Djeca nasljeđuju novac svojih roditelja, to tako treba biti. Ja ću dobiti nasljedstvo od svog oca, a moja djeca od mene. Koja je inače poanta svega toga?", pita se Tamara.
 
Svoje je pravo na nasljedstvo pokušala opravdati i tvrdnjama o tome kako je posvećena humanitarnom radu, međutim, vlastita joj prošlost iz koje strše burne veze s problematičnim muškarcima koji su je ucjenjivali, varali i od nje na sve načine pokušavali, a često i uspijevali, izmusti novac, pritom nikako ne ide u prilog.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara