"The Voice" je na pola puta: Tko su favoriti i tko vam je najbolji?

"The Voice" je na pola puta: Tko su favoriti i tko vam je najbolji?

Foto: Press

JUČERAŠNJOM, trećom po redu emisijom audicije "The Voicea", popularni talent-show prošao je pola puta. Ostale su još dvije emisije, a kroz dosadašnje tri dobili smo neke izvođače koji su se posebno istaknuli i o kojma se već uveliko priča.

U prvoj emisiji četveročlani žiri koji čine Jacques Houdek, Indira, Tony Cetinski i Ivan Dečak, odlučio je da dalje idu Bruna Oberan, Gordan Gregurović, Dino Purić, Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Mateo Pilat, Karlo Cvetković, Valentina Trstenjak te Dora Vestić.

Međutim, najbolje izvedbe, prema broju članova žirija koji se borio za pojedinog kandidata, imali su Bruna Oberan, Dino Purić i Gordan Gregurević. Bruna je izvela pjesmu "Natural Woman" i "okrenula" sva četiri člana žirija, kao i Dino koji je izveo "Another One Bite The Dust".

Gordanu su se također okrenuli svi članovi žirija koje je oduševila njegova izvedba pjesme "Feeling Good".

Na YouTubeu je zasad najpopularnija Bruna koja ima više od 150 tisuća pogleda, dok Dino i Gordan imaju po 116 i 94 tisuće.

U drugoj epizodi, koja je dosad bila i najgledanija, prošli su Dario Došlić, Martina Milošević, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Kristian Ordulja, Ana Opačak, Ante Brzić, Maja Škiljević, Sara Barbarić i Dino Petrić.

Od tih deset kandidata, ovaj su put najviše članova žirija oduševili Dario Došlić, Martina Milošević i Sara Barbarić. Dario je izveo hit "Caruso" na koji su se okrenula tri člana žirija, kao i Martini koja je izvela Rihanninu pjesmu "Stay".

Sari su se okrenula sva četiri člana žirija nakon izvedbe pjesme "Something's Got A Hold On Me".

Dario na YouTubeu ima zasad 56 tisuća pogleda, Martina 55 tisuća, a Sara ih ima najviše, gotovo 92 tisuće.

Treća epizoda donijela je sreću Juri Brkljaču, Nini Kraljić, Ivanu Županoviću, Azri Kuštrić Skender, Pjerinu Ruževiću, Melaniji Purić, Nevenu Stipčiću, Tomislavu Užareviću, Ivi Ajduković i Nikol Vidak.

No, najuspješniji su bili Jure Brkljača s Oliverovim "Brodom u boci", te Pjerino Ružević i Iva Ajduković. Pjerino je oduševio žiri izvedbom hita "Stay With Me", pa su se za njega borili svi članovi žirija, kao i za Juru.

Iva je oduševila energičnim nastupom i odličnom izvedbom pjesme "Stop", a za nju su se borila tri člana žirija.

Na YouTubeu Pjerino dosad ima gotovo 100 tisuća pogleda, dok ih Iva ima oko 35 tisuća, a Jure 43 tisuće. Treba napomenuti da se radi o gledanost isključivo na službenom YouTube kanalu "The Voicea", s obzirom na to da postoje i drugi kanali koji su objavili isječke iz emisija, odnosno pojedine nastupe kandidata.

Nakon zadnje epizode dosad, može se reći je ovih devet kandidata, za koje se borilo najviše članova žirija, ostvarilo najveći uspjeh, iako to na kraju ne mora značiti da su ti kandidati u prednosti.

To potvrđuje i popularnost kandidata koji nisu među njih devet, a koji su isto tako popularni na YouTubeu: Dino Petrić, Bojan Aleksovski, Božidarka Marija Čerina, Doru Vestić i Nina Kraljić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara