Tijekom leta srela "muškarca svog života" i učinila sve kako bi ga pronašla

Foto: Twitter/Facebook

MLADA Njujorčanka Emily Domesek odlučila je preuzeti stvar u svoje ruke i ništa ne prepustiti slučaju kada je riječ o "muškarcu njezina života".

Naime, na letu od Dallasa do Calgaryja upoznala je muškarca za kojeg je uvjerena da je "taj". Doduše, isprva je propustila priliku prikupiti sve potrebne informacije, ali nakon toga učinila je sve da svoj propust ispravi.

Nakon što je let završio, napisala je tweet American Airlinesu u kojem je istakla da je "upravo sišla s leta na kojem je upoznala budućeg supruga, ali nije dobila njegovo puno ime i prezime". Zatražila je od njih da je spoje s njim dodajući da se radi o letu broj 1037.

Iako joj isprva nisu htjeli pomoći već su joj poželjeli sreću u potrazi, ona je bila uporna, a u raspravi ih pokušala smekšati i citatima iz "Notting Hilla".

Upornost se na kraju isplatila. Doduše, aviokompanija nije dala kontakt osobe, ali je postavila pitanje svojim sljedbenicima na Twitteru (njih oko 800 tisuća).

Ona je objasnila da traži osobu koja je sjedila u prvom redu prvog razreda i nosio je plavi džemper. Njegovo ime je Clauco, rođen je u Torinu i živi u Sohou.

Twitter nije bio od prevelike pomoći, ali naknadno je obavijestila javnost da je srela prijatelja u Appleovoj trgovini, a on joj je otkrio da muškarca osobno poznaje. Emily je uvjerena da ih je spojila "sudbina i da je savršen".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara