To mora biti ljubav: Istetovirao svoje ime na njeno lice dan nakon što su se upoznali

To mora biti ljubav: Istetovirao svoje ime na njeno lice dan nakon što su se upoznali

Foto: Facebook

MAJSTOR tetovaža Ruslan Toumaniantz i inače je sklon stavljanju tetovaža na svoje i tuđa tijela, ali kada je upoznao djevojku Lesyu, vjerojatno nije očekivao da će učiniti nešto što nije učinio nikada prije.

Naime, Ruslan i Lesya upoznali su se u chat roomu, ubzo su se zaljubili, a nakon što su se upoznali u Moskvi, odlučili su se vjenčati manje od 24 sata nakon upoznavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ovo je simbol naše vječne predanosti. Želim da tetovira svaki centimentar mog tijela", rekla je Lesya koja je pristala da Ruslan istetovira svoje ime preko njenog lica.

Par je spojila ljubav prema tetovažama, a bivša studentica umjetnosti Lesya, otprije je već imala iznad obrve istetovirano "All For Love" (Sve za ljubav).

"Njihov je plan zajednički život, a on će joj pomoći da istetovira cijelo tijelo što je oduvijek htjela. Naravno, žele i obitelj", rekao je njihov prijatelj i dodao: "Znam da postoje oni koji smatraju da je pogriješila i prebrzo se odlučila na ovaj korak zbog kojeg će požaliti. No, ponekad su najbolje odluke one koje donesete srcem nego one o kojima previše razmišljate".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara