Toni Cetinski oduševio rasprodanu Kombank arenu

Toni Cetinski oduševio rasprodanu Kombank arenu

Foto: PR

ODLIČNIM nastupom u do kraja ispunjenoj beogradskoj Kombank areni Toni Cetinski još je jednom dokazao ne samo svoj zvjezdani status već i neograničene vokalne mogućnosti.

Svojim nastupom koji je trajao nešto duže od dva sata, Toni je uspio natjerati publiku da s njim pjeva sve njegove hitove, potvrđujući da je danas sigurno jedan od najboljih i najuspješnijih pjevača u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tonijevi stari hitovi doslovno su zaludili publiku, dok su sve nove pjesme na ovom koncertu doživjele svoj vrhunac i pronašle publiku koja će ih još dugo vremena sa zadovoljstvom slušati i nakon Tonijevog koncerta. Gotovo tijekom svake pjesme na pozornicu na kojoj je nastupio padale su plišane igračke, koje je Toni sa zadovoljstvom skupljao zahvaljujući beogradskoj publici na nevjerojatnom prijemu i energiji kojom su ga obasipali tijekom cijelog koncerta.

Toni je tijekom koncerta iz publike izvukao i dvije djevojčice koje su s njim izvele pjesmu "Kada žena zavoli", da bi mu se u jednom trenutku na sceni priključio i mladi talentirani pjevač Davor Jovanović, pobjednik glazbene audicije Prvi glas Srbije.
 
Publiku je osvojio svojom spontanošću, humorom, ali i odličnim odabirom pjesama, koje su zajednički pjevali u jednom dahu, stvarajući odličnu atmosferu koja je svoj vrhunac doživjela na kraju samom koncerta. Po običaju Toni je za koncert imao i poseban styling koji mu je za ovu dizajnirao Boris Banović, a koji je također bio savršena slika Tonija Cetinskog koji svaki svoj koncert shvaća kao najbolji način svoje promocije i iskazivanja svoje visoke profesionalnosti.

I nakon 25 godina karijere Toni Cetinski uvijek nudi nešto novo, iz godine u godinu sve je bolji i nema sumnje da će Kombank arena i beogradska publika s nestrpljenjem očekivati novi koncert Tonija Cetinskog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara