Treći bi mogao biti najgori: Madonna ponovno u redateljskim vodama

Foto: JLP

POP DIVA Madonna odlučila se ponovno okušati u redateljskim vodama, a njezin će treći filmski uradak biti adaptacija debitantskog romana američke spisateljice Rebecce Walker "Ade: A Love Story", piše BBC.

Roman je objavljen u listopadu prošle godine, a prati zaljubljivanje američke studentice Faride i mladog muslimana Adea na idiličnom otoku nedaleko od kenijske obale, te iminentan sukob kultura koji komplicira njihov odnos.

Madonna je knjigu proglasila "fantastičnim putovanjem koje svakako morate pročitati".

Film će koproducirati Walker, kći slavne Alice, autorice Pulitzerom nagrađenog romana "Boja purpura" (1982.), te Bruce Cohen, koji je producirao holivudske uspješnice "U dobru i u zlu" i "Vrtlog života". Prema pisanju Hollywood Reportera, Madonna i producenti trenutno su u potrazi za scenaristom koji bi adaptirao knjigu za filmsko platno.

Madonnin je redateljski debi bio film "Filth and Wisdom" (2008.). Režirala je još "W. E." (2011.) o odnosu Edwarda VIII. i Wallis Simpson, nakon čega se koncentrirala na svoju glazbenu karijeru s albumom "MDNA" i velikom svjetskom turnejom, a ako ćemo se ravnati prema padu kvalitete njezinih filmova, treći bi film mogao biti i najgori.

Časopis Forbes ju je proglasio najbolje plaćenom pjevačicom u 2013., s procijenjenih 125 milijuna dolara zarade od glazbe, te prodaje vlastitih linija odjeće i mirisa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara