Tvrdio da se "izliječio od homoseksualnosti" pa uhvaćen kako na internetu traži dečke

Tvrdio da se "izliječio od homoseksualnosti" pa uhvaćen kako na internetu traži dečke

Foto: Twitter

BLOGER Matt Moore koji se proslavio zahvaljujući tekstovima na Christian Postu u kojima je pisao iscrpne analize svog tobožnjeg izlječenja od homoseksualnosti, nedavno je otkriven kako na popularnoj gay društvenoj mreži Grindr pokušava pronaći partnere za seks.

Preša na "pravi put"

U poprilično dugom tekstu koji je za Christian Post objavio prošle godine, Moore se otvoreno osvrnuo na svoja neprestana nastojanja da okrene leđa homoseksualnim sklonostima i prijeđe na "pravi put".

"Sa sigurnošću mogu reći da, što se više okrećem od svojih homoseksualnih želja, to su te želje slabije", napisao je Moore, a nekoliko mjeseci kasnije, objavio je i dodatak: "Iako iste seksualne misli imam na dnevnoj bazi, nisam, ni na koji način, potaknut da se vratim homoseksualnom životnom stilu".

Krenuo Isusovim stopama pa završio na Grindru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moore je prošlog tjedna objavio i tekst kojim svoje čitatelje želi uvjeriti da se njegov trud isplatio: "Mnogo sam se dana s ovim borio. U svojim sam nastojanjima mnogo puta posrnuo i svojevoljno se hranio poznatom, odvratnom bljuvotinom koja se zove grijeh. Ipak, u svakom od svojih poraza, dobio sam milost, milost da se pokajem i nastavim kročiti Isusovim stopama".

Ipak, nedavno se na Twitteru pojavila vijest o Mooreu koji na Grindru traži "posebne prijatelje". Informaciju je potvrdio i sam Moore koji je rekao da je ponovno skrenuo s "pravog puta".

"Moj profil na Grindru i dopisivanja s muškarcima, predstavljaju težu neposlušnost. Neposlušnost Kristu", rekao je Moore.

Međutim, američki ga mediji ne osuđuju zbog "posrtanja" već mu zamjeraju licemjerje. Naime, mnogi "bivši" homoseksualci u Americi promiču ideju kako je LGBT zajednica u neprestanom grijehu protiv Boga koji će ih vječno mučiti ako ne potisnu i zaniječu svoju pravu prirodu, a u isto vrijeme, ne prakticiraju ono što propovijedaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara