"Ubij ih nježno": Brad Pitt kao plaćenik koji će vratiti red i poredak u mafijaškim redovima

Screenshot: YouTube

ODLIČNA glumačka postava, predvođena Brad Pittom, na velika nam platna donosi priču o trojici ne baš najbistrijih mladića, koji misle da imaju sjajnu ideju.

Izvrše pljačku tijekom partije pokera u organizaciji mafije i nanose ogromnu financijsku štetu lokalnim kriminalcima. Brad Pitt je plaćenik unajmljen da im uđe u trag i ponovo zavede red. U filmu "Ubij ih nježno" glume Richard Jenkins, James Gandolfini, Ray Liotta, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn i Vincent Curatola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je film o ljudima koji trče za novcem, nesvjesni koliko su nesretni, kojima je posao užasno dosadan i koji su žrtve neodlučnih, nesposobnih šefova koji se anesteziraju drogama, seksom i alkoholom i koji nikad ne gledaju svoje žrtve u oči" izjavio je redatelj filma, Andrew Dominik.

"Andrew je jedan od onih koji vas uvijek žele vidjeti i čuti, ma što god da ste prije radili", objašnjava Ray Liotta koji se natjecao za nekoliko uloga u filmu, želeći ulogu Markija Trattmana. "Ja sam najdopadljiviji lik u filmu, nadležan sam za organizaciju kartanja i uvijek u društvu ljepotica, pa svi vole Markija. Želio sam biti taj dobar-zao momak", izjavio je Ray Liotta.

Ne propustite uzbudljivi triler u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara