Udruga pomaganje je uvijek IN razveselila djecu iz centra Vinko Bek: Pomozite i vi!

Foto: Press Foto

HRVATSKA udruga Pomaganje je uvijek IN je dana 13.12.2012. godine, na blagdan Sv. Lucije, zaštitnice slijepih i slabovidnih osoba, organizirala humanitarnu akciju darivanja za slijepu i slabovidnu djecu u Centru Vinko Bek Zagreb. Humanitarnoj akciji su se, uz naše volontere, pridružili djelatnici Poliklinike Bagatin i naša poznata glumica Ankica Dobrić.

Nakon pozdravnih govora ravnateljice Centra Vinko Bek, gospođe Diane Kralj i predsjednika naše Udruge Maria Dolića(gluhoslijepa osoba), uslijedila je lijepa priredba koju su pripremila djeca Centra, a zatim smo svakom djetetu predali prigodni poklon čime smo im željeli uljepšati ovo blagdansko vrijeme. Nakon toga je uslijedilo ugodno druženje sa štićenicima i djelatnicima Centra Vinko Bek koje je proteklo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, s puno obostrane topline i ljubavi.
Cjelokupan dojam te prekrasne i tople atmosfere najbolje će dočarati riječi voditeljice Dislocirane jedinice Centra Vinko Bek gospođe Ivane Rotim: "Hvala vam još jednom na prekrasnom jutru, na toplom i ljudskom pristupu našoj djeci koju ste potpuno osvojili."Ovo je bio tek početak jedne lijepe suradnje i pomaganja putem Hrvatske udruge Pomaganje je uvijek IN štićenicima Centra Vinko Bek jer, kao što smo saznali od ravnateljice Centra, postoji nekoliko potreba, koje bi olakšale život i rad štićenicima i djelatnicima Centra Vinko Bek. Ipak, prioritet je kombi vozilo kojim bi svakodnevno vršili prijevoz djece u školu i iz škole, jer kako kaže gospođa Rotim: "Imamo dva kombija kojima vršimo prijevoz korisnika u školu i kući, ali su u prilično lošem stanju i svaki put kad se pokvare bojimo se da je to konačno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, Hrvatska udruga Pomaganje je uvijek In pokreće humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za kupnju kombi vozila za potrebe štićenika i djelatnika Centra Vinko Bek, Zagreb.

Žiro račun Hrvatske udruge Pomaganje je uvijek IN na koji možete uplatiti sredstva za kupnju kombi vozila je:  2484008-1106140446 Raiffeisen BANK Austria d.d. Zagreb.

Tijek ove humanitarne akcije možete pratiti na našoj facebook stranici Pomaganje je uvijek IN.


 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara