Uhićeni nakon što je otkriveno da su namjeravali ubiti i kastrirati Justina Biebera

Uhićeni nakon što je otkriveno da su namjeravali ubiti i kastrirati Justina Biebera

Foto: JLP

IZGLEDA da nisu svi ludi za glazbom mlade pop zvijezde, neki su jednostavno ludi.

Naime, dva muškarca iz Novog Meksika uhićena su nakon što je otkriven njihov plan da ubiju i kastriraju mladog pjevača Justina Biebera. Njihov je, kako prenose mediji, "pomno razrađeni plan" nastao u zatvoru nakon što su se osuđivani ubojica i silovatelj Dana Martin i njegov kolega Mark Aaron Staake dogovorili i isplanirali otmicu i ubojstvo, piše The Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njihov plan uključivao je davljenje kravatom, što je, navodno, Martinov "zaštitni znak", a uz Biebera planirali su još tri slična ubojstva.

Staake je nakon toga u plan uključio i svog nećaka, Tannera Ruanea, a Biebera su naumili skončati na njegovom nedavnom koncertu u Madison Square Gardenu. Budući da je najmlađi, Ruane je trebao biti zadužen za kastraciju. Kako prenosi Toronto Star, taj se potez trebao pokazati unosnim jer trebali su dobiti 2500 dolara po testisu.

Zbog razloga koji još uvijek nisu jasni, Martin, koji ima Bieberovu tetovažu na nozi, u jednom je trenutku promijenio mišljenje i plan otkrio vlastima. Staake je uhićen u Vermontu, a njegov je nećak pušten i zatim ponovno uhićen nakon što je policija, preslušavajući snimke razgovora, otkrila dio u kojem Martin Ruaneu govori kako mu je žao što ne može s njima sudjelovati u zločinu. Prilikom uhićenja, Ruane je kod sebe imao oružje i vrtne škare čija je namjena jasna.

Scooter Braun, Bieberov menadžer, u izjavi za US Weekly rekao je da redovito poduzimaju sve kako bi zaštitili i osigurali sigurnost Justina i njegovih obožavatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara